Huur opzeggen

Om de huur op te zeggen dient u het opzeggingsformulier in te vullen. Het opzeggingsformulier treft u hieronder aan. Let op zorg ervoor dat u ten alle tijde een bevestiging krijgt per email zodat u zeker weet dat uw opzegging goed is aangekomen.

Het is alleen mogelijk om de huur per de eerste van de maand op te zeggen. De huuropzegging termijn is 2 maanden waarvan de lopende maand als één maand wordt gezien. Bijv. wanneer u 15 mei van de maand de huur opzegt dan kunt u wanneer u geen jaarcontract heeft kunt u per 1 juli de huur opzeggen. De huur kan niet halverwege de maand opgezegd worden.

Voor de check out zullen we contact met u opnemen. Van belang is dat de ruimte in oorspronkelijke staat en zonder roerende zaken wordt opgeleverd. Er zou geen vooroplevering plaats vinden. U ontvangt rond de 15de van de laatste maand dat u huurt een Email waar u op moet letten bij het opleveren van uw woonruimte.Mocht u geen email hebben ontvangen dan kan deze in uw Spam zitten. Wanneer u geen Email heeft ontvangen kunt u ons berichten. Let op: De eindoplevering vind in de basis plaats op de laatste dag van uw huurperiode. Wanneer dit op een zater-, zon- of feestdag valt zou de eindoplevering op de dag ervoor ingepland worden. De tijd van de check out zou tussen 09:00 en 17:00.

Wanneer de ruimte goed is opgeleverd ontvangt u binnen één maand na opzegging de borg retour.


Personal details
Possible new tenant