Waarom het VvE beheer uitbesteden?

Meer rendement uit vastgoed

Een optimaal rendement uit uw investering halen is voor een vastgoedbelegger van groot belang. Hiervoor heeft u een goede verhouding tussen de huuropbrengsten en uw investering nodig. Tevens is een goede verstandhouding met de huurders belangrijk, evenals de technische staat van uw pand. Het ene staat namelijk in direct verband met het andere.

Belastingvoordeel

Door het beheer van uw vastgoedportefeuille uit te besteden aan Groningen Vastgoedbeheer profiteert u van gunstige belastingtarieven. Zo voorkomt u dat uw vastgoed in belastingbox 1 wordt geplaatst. Dit is financieel gezien een stuk minder voordelig dan uw vastgoed in belastingbox 3.

Volledige ontzorging

Daarnaast onderhouden we het contact met huurders van uw panden. U wordt niet gestoord door telefoons of e-mails van de huurders. Wij zorgen voor het verwerken van de huren & storingen. U kunt zich ongestoord bezighouden met andere dagelijkse zaken.

Waarom Groningen Vastgoedbeheer voor uw VVE?

VvE beheer Groningen Stad

 

Jarenlange ervaring

Groningen Vastgoedbeheer is een ervaringsdeskundige op het gebied van VvE beheer in Groningen en omstreken. Door jarenlange ervaring met het beheren van woningen, bedrijfsruimten en parkeergarages, zijn wij zeer bedreven in ons vak. Wij weten exact wat er allemaal komt kijken bij het ondersteunen van verenigingen van eigenaren en kunnen precies aangeven waaraan u allemaal moet denken. Al onze professionals hebben achtergrond in de vastgoed branche en bezitten stuk voor stuk de nodige ervaring in het beheer van VvE’s. Ons team is op de hoogte van de wisselende wet- en regelgeving en zet deze kennis in om de optimale service te verlenen aan al onze klanten.

Maatwerk oplossingen

Iedere vereniging van eigenaren is anders en vereist een unieke aanpak. Bij Groningen Vastgoedbeheer begrijpen we dat heel goed en zoeken daarom samen met uw VvE naar een oplossing dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij willen graag bekend staan als een betrouwbare partner op het gebied van VvE beheer in Groningen en omstreken. Ons doel is een duurzame samenwerking opbouwen met al onze klanten met de focus op maatwerk en kwaliteit van de service.

Persoonlijk contact en snelle communicatie

Altijd snelle en adequate oplossingen leveren is de standaard bij onze organisatie. Uw storing wordt bij ons snel opgelost en alle reparatie verzoeken worden tijdig behandeld. Daarbij hechten we veel waarde aan heldere en persoonlijke communicatie, omdat de beste resultaten naar onze mening alleen bereikt worden met heldere communicatie naar elkaar toe.

Technisch VvE beheer

Wanneer het gaat om het beheer van een VvE is het technische beheer vrijwel altijd het eerste waar mensen aan denken. Het is voor iedere eigenaar immers van groot belang dat het gebouw in goede staat is en blijft. Het onderhoud van uw gebouw of openbare ruimte is immers bepalend voor de uitstraling en waarde van uw woning.

Technisch VvE beheer vereist veel expertise, dat alleen kan worden opgebouwd door jarenlange ervaring in de branche. Daarom is het uitbesteden hiervan een verstandige keuze wanneer u deze expertise mist. Door jarenlange ervaring hebben onze medewerkers veel kennis, ervaring en een ruim netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we het technische onderhoud van uw gebouw aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken volgens een duidelijk onderhoudsplan en volgen doorlopend de staat van onderhoud. Op deze manier zorgen wij dat uw gebouw haar optimale waarde behoudt. De belangrijkste onderdelen van een technisch vve beheer zijn:

  • Technische opname
  • Opstellen van meerjaig onderhoudsplan
  • Verwerken van reparatieverzoeken en schademeldingen
  • Oplevering van groot-onderhoudswerken
  • Opnemen van schaderapportages
  • Snelle storingafhandeling
  • Contacten met aannemers en loodgieters
  • Conflicten oplossen tussen bewoners

Financieel-beheer

Financieel beheer

Van het betalen van rekeningen tot en met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan – dat is het financieel beheer. Wij laten u zien welke uitgaven u in het verleden heeft gehad en hoe de financiële toekomst van uw VvE eruit ziet. Wij streven altijd naar een financieel gezonde basis voor uw VvE waardoor de onderhoud van alle ruimten tijdig gegarandeerd kan worden. Alle inkomsten en uitgaven van uw Vereniging van eigenaren worden wekelijks bijgewerkt zodat de financiële administratie altijd overzichtelijk en up-to-date blijft. Hierdoor krijgt u geen vervelende verassingen achteraf en heeft alle nodige inzichten in de financiële situatie van uw vereniging van eigenaren.

Administratief beheer

Het bijhouden van de administratie van een VvE is vaak een tijdrovende en vervelende zaak, waar u waarschijnlijk niet graag me bezig bent. Bij Groningen Vastgoedbeheer nemen we uw zorgen op dit gebied voor onze rekening. Wij regelen de gehele administratie van uw vereniging van eigenaren. Wij zijn op de hoogte van de actuele wet en regelgeving en sturen waar nodig bij. Tevens onderhouden we contacten met derden en zorgen we voor het bijhouden van uw ledenregister. Kortom, alle vervelende en tijdrovende klussen worden u uit handen genomen.

Administratief-beheer