Waarom het beheer van uw vastgoed uitbesteden?

Meer rendement uit vastgoed

Een optimaal rendement uit uw investering halen is voor een vastgoedbelegger van groot belang. Hiervoor heeft u een goede verhouding tussen de huuropbrengsten en uw investering nodig. Tevens is een goede verstandhouding met de huurders belangrijk, evenals de technische staat van uw pand. Het ene staat namelijk in direct verband met het andere.

Belastingvoordeel

Door het beheer van uw vastgoedportefeuille uit te besteden aan Groningen Vastgoedbeheer profiteert u van gunstige belastingtarieven. Zo voorkomt u dat uw vastgoed in belastingbox 1 wordt geplaatst. Dit is financieel gezien een stuk minder voordelig dan uw vastgoed in belastingbox 3.

Volledige ontzorging

Daarnaast onderhouden we het contact met huurders van uw panden. U wordt niet gestoord door telefoons of e-mails van de huurders. Wij zorgen voor het verwerken van de huren & storingen. U kunt zich ongestoord bezighouden met andere dagelijkse zaken.

Waarom Groningen Vastgoedbeheer?

 

Jarenlange ervaring

Zo optimaal mogelijk uw vastgoed beheren: dat is wat wij graag doen en waar we goed in zijn. Bent u eigenaar van een of meerdere beleggingspand(en) in Groningen en worden deze verhuurd? Groningen Vastgoedbeheer neemt u alle zorg uit handen. Ons team is zeer bedreven in het managen van vastgoed objecten en heeft jarenlange ervaring als vastgoedbeheerder. Door het innen van de huren, opstellen van maandelijkse afrekeningen, ontvangen en afhandelen van storingen en verhuren van uw woonruimtes nemen wij alle taken op ons.

Maatwerk oplossingen

Door een goed beheer waarborgt u de waardevastheid gedurende de huurperiode van uw eigendom. Wij bieden u hierin maatwerk. Als verhuurder staat u bij ons centraal. Wij hebben expertise in zowel de administratieve- als technische aspecten van vastgoed beheer. Wij kunnen u adviseren wat te doen bij onderhoud of verbouw van uw beleggingspand. Beheer van vastgoed is een complexe en arbeidsintensieve aangelegenheid en vraagt om specifieke expertise.

Persoonlijk contact

Ons team beheert uw woningen, studentenpanden of bedrijfsruimten met deskundigheid op het gebied van recht, financiën en management. Wij zorgen voor een duurzaam rendement uit uw vastgoed. Afspraak is bij ons afspraak en we streven naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de vastgoed eigenaar. Dit alles blijkt mede bepalend voor ons succes.

Wat houdt vastgoed beheer in?

Vastgoed beheer oftewel vastgoedmanagement omvat alle beheersactiviteiten van objecten (bijv. panden) die op de markt zijn gebracht voor de verhuur. Vastgoedmanagement is erop gericht om het optimale rendement uit uw object te halen. Hierbij kan een onderscheid worden gemaakt tussen administratief, financieel en technisch beheer.

U als eigenaar stelt randvoorwaarden op, die gedurende een vooraf bepaalde periode gemanaged worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de markt en daar wordt adequaat op ingespeeld. Tevens zorgen wij met professioneel relatiebeheer ervoor dat alle belanghebbenden gehoord worden. Samengevat verzorgen wij het volgende voor u:

 • Maandelijkse afrekening van de huren
 • Adequate en snelle afhandelingen storingen
 • Sleutelbeheer
 • 24 uur service
 • Verhuur van de woonruimte
 • Afgestemde huurcontracten
 • Afrekeningen servicekosten
 • Conflicten oplossen tussen bewoners
 • Controle werkzaamheden
 • Controle gemeenschappelijke ruimtes
 • Offerte vergelijking van grote reparaties/verbouwingen

Vormen beheer

Administratief-beheer

Administratief beheer

Administratief vastgoedbeheer betekent dat Groningen Vastgoedbeheer verschillende administratieve taken voor u regelt, zoals het indexeren van huurprijzen. Wij zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en sturen waar nodig bij. We onderhouden contact met de huurders, we stellen huurcontracten op en zorgen ervoor dat de huur voor u geïncasseerd wordt.

Financieel-beheer

Financieel beheer

Financieel beheer van Groningen Vastgoedbeheer houdt in dat wij uw inkomende en uitgaande geldstromen bijhouden. Wij laten u zien welke uitgaven u in het verleden heeft gehad en hoe de financiële toekomst van uw vastgoed eruit ziet. Daarnaast regelen wij zaken als facturering en aanmaningen. Tevens beheren we uw lopende verzekeringen en controleren we uw WOZ aanslagen.

Technisch-beheer

Technisch beheer

Het technisch beheer van Groningen Vastgoedbeheer bestaat onder andere uit:

– Reparatieverzoeken en schademeldingen
– Snelle storingsafhandeling
– Planmatig onderhoud met behulp van meerjarig onderhoudsplan
– Beheer van contracten met installateurs, aannemers en loodgieters